ΠΡΟΦΙΛ | ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Σακελλαράκη Νικολέττα | Λογιστικές – Φοροτεχνικές – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στο Κορωπί Αττικής

ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ - ΛΟΓΙΣΤΗΣ Α' ΤΑΞΗΣ

Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο στο Κορωπί Αττικής

Με απόλυτη εχεμύθεια, υπευθυνότητα και συνέπεια και πάντοτε με σεβασμό στην ιδιωτικότητα, η One Accounting Consulting Services είναι στο πλευρό του επιχειρηματία από την ίδρυση μέχρι την λύση της εταιρίας.

Ο σκοπός μας είναι η καλύτερη και εγκυρότερη εξυπηρέτηση των πελατών (ΦΥΣΙΚΩΝ - ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ) σε Λογιστικά - Φοροτεχνικά και πάσης φύσεως Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών θέματα.

Η επαγγελματική κατάρτιση μας, η συνεχής επαφή με τον επιχειρηματία για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής του, η διαρκείς ενημέρωση της ισχύουσας κατάστασης για θέματα ιδιωτών αλλά και η προσωπική επαφή με ανάλογες κρατικές Υπηρεσίες, δίνουν στους πελάτες μας την σιγουριά για τον επαγγελματικό χειρισμό των υποθέσεων τους.

Είμαστε κάτι παραπάνω από ένα απλό λογιστικό γραφείο. Είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης ο οποίος μπορεί να αντιμετωπίσει ότι πρόβλημα προκύψει σχετικό με την δραστηριότητα της επιχείρησης του.

Όμως δε σταματάμε μόνο εκεί. Είμαστε δίπλα και στο Ιδιώτη. Στον απλό άνθρωπο που ζητάει λύση στα πολλαπλά προβλήματα της καθημερινότητάς του με το Δημόσιο. 

Ελάτε ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!

logistiko grafeio koropi - logistiko grafeio spata - profil